Allt blir roligare tillsammans

Att bo, hänga och kitesurfa med andra är det bästa som finns. Tillsammans med Kiteboardcenter ordnar vi med kitecamps och resor både i Sverige och utomlands.


Kiteresa Sri Lanka, januari och februari 2019

Mer information om detta kommer. Men vill ni ha information redan nu om upplägg och bokning går det bra att maila oss på info@olandkite.se eller ring oss på 0736 13 95 56Just nu har vi inga Kitecamps i Sverige inplanerade. Men gilla oss på Facebook för att vara säker på att få dom senaste uppdateringarna!

Kitecamps Öland

Utvecklingshelg framtaget för dig som vill ta din kitesurfing till nästa nivå. Under tre dagar fokuserar vi på kitesurf och snackar teknik. Campet passar även för dig som är en självständig kitesurfare men vill ha ett härligt häng med likasinnade.

Du kan välja att vara med hela helgen, eller bara ansluta några dagar. Kite B&B i Tävelsrum inklusive frukost/middag.

3 nätter 2.495 kr
2 nätter 1.995 kr
1 natt 1.495 kr

Inkluderar:
• Övernattning i gemensamt boende
• Frukost och middag
• Guidning och daglig spotcheck
• Gratis test av Xenon kites och brädor
OBS! Ta med egna lakan/handduk

Lägg till kurs/coachning/lektioner:
• Gruppcoaching 295 kr/pers/tim
• Hyra utrustning: 800 kr/dag (måste förbokas)
• Kitekurs REFRESH 1495 kr (3 tim)
• Privatlektion: 695 kr/tim

Ingår ej:
• Resa till och från Öland
• Lunch

Upplägg:
Varje dag startas med gemensam frukost där vi laddar upp och bestämmer vart vi åker och surfar. Har du bokat in lektioner så går vi igenom upplägg för din träning och genomför dem när vinden är som bäst. Fokus på kitesurf och din utveckling och häng på dagarna och kvällarna!

Transport:
Du tar dig till, och runt, på Öland på egen hand. Bil är mest lämpligt. Vi har möjlighet att hjälpa till att koordinera ihop eventuell samåkning mellan deltagare så ni kan dela på kostnaderna. Har du bil och kan erbjuda plats så berätta det för oss vid bokning.

Information / bokning:
Information och funderingar ring Sofia, 0739348467 eller maila på info@olandkite.se

Anmälan görs via hemsidan eller på info@olandkite.se

Vindgaranti:
Vindgaranti ingår för inbokad kurs, och uteblir vinden behöver du ej betala för bokad kurs. Boende inkluderas ej i vindgarantin.


Avslutad, nya datum till hösten kommer.

Kiteresa till Sardinien 5–19 maj 2018

Passa på och häng med oss till Sardinien och kick-starta säsongen. Gå din kitekurs här, med oss och ha hela säsongen i Sverige framför dig. Öland Kiteskola finns på plats mellan 12-19 maj. Boka din kurs redan nu!

För mer information klicka dig vidare här.

© Kiteboardcenter / Sardinien