Sofia Hilton – IKO Level 3 kitesurfing instructor

Sofia började kitesurfa sommaren 2010 och fastnade direkt, så en flytt från Stockholm till Solen & vindarnas Ö blev ganska snabbt efter det självklar och redan  våren 2011 gick flyttlasset. Sedan dess är hon på vattnet och kitear så ofta hon kan, vinter – vår – sommar – höst spelar ingen roll. Finns inga dåliga väder….

Som instruktör är hon noggrann, med tydligt fokus på säkerhet och att du som elev ska känna dig trygga med utrustningen och att hantera den säkert.

Sofia är utbildad IKO Level 3 instruktör och Första hjälpen-certifierad. Grundare av Öland Kiteskola som är Ölands första internationellt certifierade kiteskolan.

Sofia deltog 2017 i Swedish Open TT-boardercross-slalom och slutade efter 3 deltävlingar på en 3:e plats, och även en skön 2:a plats i TT course-racing.

—-

Agnes Beling – IKO Level 2 kitesurfing instructor

Glädjespridaren Agnes, kom in som en frisk fläkt hos oss sommaren 2021. Agnes är noggrann och pedagogisk, med ett lugn och tydlighet genom alla moment. Hon peppar och skapar en bra vibe och självförtroende. Agnes utbildar sig till lärare på universitetet, så pedagogiken sitter i ryggmärgen.
När hon inte förstärker vårt team här på Öland, hittar ni henne antingen på grannön Gotland eller på hemmaort Stockholm.

Välkommen med din bokning. Vi ser fram emot att ha dig som elev på kitekurs under 2021!


I våra kurser ingår all utrustning när du går din kitekurs, vi kör alltid på det senaste och vi på Öland Kiteskola väljer främst Airush under våra kurser. Airush Lithium är en stabil kite, med många bra egenskaper som passar in i vår skolverksamhet.

Övriga samarbetspartner är bl a Stockholm Kiteboardcenter och KronoCamping Saxnäs.

© Öland Kiteskola 2018, XNNAIR 12M, Sri Lanka