SKÖNASTE UPPLÄGGET – ÄNTLIGEN RESER VI IGEN!
Häng med oss till Sri Lanka i vinter! Vi har kollen, kan drillen efter att kört resor dit under tre år tid. Och nu äntligen efter en paus när världen fastnade på Corona tåget, kör vi igen. Vi är på plats från 29 december till 8 februari och hjälper dig med allt för din resa, boende, transfer, guidning, kitekurs, uthyrning.

DET HÄR KAN DU FÖRVÄNTA DIG
Vi surfar i lagunen hela dagarna, eller så traskar du, med din kite flygandes, över sandbanken och ut i havet – Indiska Oceanen. Vi kommer även erbjuda boat trips ut till andra sköna surfspotar (Vella Island, Navypoint) även BBQ-kvällar m.m. Detta anmäls på plats och till självkostnadspris.

Önskar du transfer t/r flygplats bokas det samtidigt som du bokar boende. Transfer tar ca 3,5 timme och vi erbjuder bekväma bilar med AC och bra plats för bagage, en van tar 4 personer bekvämt inkl kitebagage. Ca pris 1.200 kr enkel resa/bil.

Vill du ha extra frihet under vistelsen rekommenderar vi att hyra scooter, så tar du dig lätt runt. Detta ordnar vi också såklart, bara säga till vid bokning så finns det en scooter på plats vid ankomst. Har inte exakt pris i dagsläget men kan återkomma om det om det är intressant.

Övriga frågor, platstillgång på boendet så bara höra av er. Surfs up! Sofia & Öland Kiteskola.

PRISEXEMPEL DUBBELRUM
7 dagar 2.900 kr/pers
10 dagar 3.900 kr/pers
14 dagar 4.900 kr/pers

Enkelrumstillägg +1.000kr

SE HIT! Reser ni som familj, meddela oss så kollar vi på ett passande familjealternativ.

Detta ingår: Frukost, boende i cabana med eget badrum, fläkt, myggnät. Svensk guide på plats. Båttransfer från boendet, tar ca 5 min till surfsidan av lagun, bemannad beachhut där vi finner skugga under surfpauserna. Resqueboat om det skulle behövas.

DIN KITERESA
Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma: 7, 10, 14 dagar eller varför inte en månad? Vi erbjuder boende på fantastiskt genuin lankesisk ställe. Riktigt nice, chill place. Drivs av en lokal kitesurfare och hans familj. Ligger nära lagunen och har en soft takterass bland palmerna där man avnjuter en öl och spelar brädspel efter en skön dag på stranden. 

Mail: info@olandkite.se
WhatsApp: +46 73 934 84 67

DET HÄR FIXAR DU SJÄLV

  • Flygbiljett tur och retur Stockholm – Colombo
  • Lunch / middag (går att förbokade lunchpaket på boendet)
  • Eventuella egna utflykter och aktiviteter
  • Kitekurs eller coaching bokar ni med oss senast 20 december 2021

EXOTISKT PLATTVATTEN
Sri Lanka växer internationellt som kitedestination. Här finns skön värme, god mat, trevlig avslappnad atmosfär och stora ytor för grym surf. Kalpitiya lagunen är känd för dess platta vatten och stora ytor. Idealiskt för både nybörjare och erfarna kitesurfare. Nybörjaren uppskattar möjligheten att lära sig under trygga och lugna förhållanden. Den mer erfarne surfaren kan ladda tricken eller hoppen på rätt sätt utan störiga ojämnheter i vattnet. Det går även göra utflykter till andra ställen som Vella Island där plattvattnet är som ett salongsgolv. Oavsett var du bor är det ofta gångavstånd till stranden och det är lätt att ta sig runt med tuk-tuk.

KITEKURS & HYRA
Här kan du som vill lära dig kitesurfa ta dagskurser eller några timmar privatlektioner.

PRISEXEMPEL
Nybörjarkurs: 2.795 kr, ca 5 timmar
Fortsättningskurs: 2.195 kr ca 4 timmar
Coaching (för dig med egen utrustning): 495 kr / timme

RESA HIT
Flyg till Colombo. Flygpriser finns från ca 8.000 kr och uppåt. Dyrast över jul och nyår. www.momondo.se

TRANSFER
Från Colombo går det bussar upp till Kalpitiya, det tar ca 10-12 timmar. Privat transfer, direkt upphämtning på flygplatsen, i van går att ordna på förfrågan, upp till 4 personer inkl utrustning. Enkel tur 1.200 kr/bil.

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Berätta när du vill komma, om du reser själv eller är några stycken, hur länge du/ni vill stanna, vilka önskemål du har kring boende, samt om du vill gå kurs, coching eller hyra utrustning.

Mail: info@olandkite.se
WhatsApp: +46 73 934 84 67